Το Cloud έχει αλλάξει ριζικά τον σύχρονο τρόπο και χώρο εργασίας. Παρακάτω ακολουθούν οι 5 κυριότεροι λόγοι για τους οποίους οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο υιοθετούν Cloud υπηρεσίες:

1. Το Cloud προσφέρει καλύτερη εικόνα της πληροφορίας.

Σε έναν κόσμο γεμάτο από δομημένα αλλά και μη δομημένα δεδομένα, το 54% των κορυφαίων οργανισμών χρησιμοποιεί αναλυτικά στοιχεία για να αντλήσει πληροφορίες από “big data”, κάτι που τους βοηθά να στοχεύουν πελάτες και ευκαιρίες προϊόντων πιο αποτελεσματικά.

2. To Cloud ενισχύει και βελτιώνει την συνεργασία.

Το Cloud επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στην εργασία σας από πολλαπλές συσκευές σε οποιαδήποτε φυσική τοποθεσία και να βρίσκεστε, πράγμα το οποίο κάνει πολύ εύκολο για ομάδες να συνεργάζονται και να μοιράζονται δεδομένα και αρχεία.

3. Μέσω του Cloud βελτιώνεται η αμεσότητα των εταιρικών λειτουργιών.

Παρατηρείται πως οι επιχειρήσεις και οι decision makers κάνουν μεταστροφή από συγκέντρωση στα κόστη των λειτουργικών συστημάτων του back-office στο να βελτιώνουν τα συστήματα του engagement και της αμεσότητας, το Cloud θεωρείται ο πιο αποτελεσματικός τρόπος σύνδεσης της επιχείρησης με τους πελάτες.

4. Ταχύτητα!

Το 52% των μεγαλύτερων επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο έχει στραφεί στο Cloud για την ανάπτυξη και παράδοση γρήγορων και καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών.

5. Τα πλεονεκτήματα του Cloud ειναι μετρήσιμα και διαχειρίσημα στην πληρωμή.

Από τα κέρδη αποδοτικότητας έως τη βελτιωμένη κινητικότητα των εργαζομένων, μια επιχείρηση είναι σε θέση να μετρήσει σημαντικά οφέλη από τις επενδύσεις της στο cloud, αλλά εξίσου σημαντικό, μπορεί να επιταχύνει τις επενδύσεις της, ώστε να αποφεύγει τις μεγάλες προκαταβολικές δαπάνες κεφαλαίου και να πληρώνει μηνιαία, ανάλογα με τις ανάγκες της.

 

Η Xdiginet σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και καθοδήγηση στην χρήση κορυφαίων τεχνολογιών και υπηρεσιών Cloud, τόσο σε επίπεδο λογισμικού, όσο και στην μετατροπή του workflow της επιχείρησης σας με στόχο την ταχύτητα και την παραγωγικότητα.