Την τελευταία δεκαετία το digital adoption ( η κατάσταση όπου οι χρήστες αποκτούν την ικανότητα να χρησιμοποιούν ψηφιακά εργαλεία) έχει εκτοξευτεί, πόσο μάλλον την διετία που διανύουμε με τους περιορισμούς της Covid-19. Σκεφτείτε, πόσες φορές έχετε κάνει πρόσφατα ηλεκτρονικές πληρωμές; Πόσες φορές επικοινωνήσατε με εξυπηρέτηση πελατών ή μέσω web chat; Πόσες φορές φωνάξατε σε έναν ψηφιακό βοηθό ή smart συσκευή;

Πολλές φορές οι αλληλεπιδράσεις γίνονται μέσω κινητού τηλεφώνου, υπολογιστή ή κάποιας συνδεδεμένης συσκευής αυτές τις μέρες. Εξαιτίας αυτού προκύπτει το εξής δίλλημα. Πώς μπορούν να σχεδιαστούν ειδικές καθηλωτικές εμπειρίες στο κατάστημα, αξιοποιώντας παράλληλα την αποτελεσματικότητα και την άμεση ικανοποίηση του ψηφιακού κόσμου; Αυτή είναι η ουσία της φράσης «phygital» — ο συνδυασμός φυσικού και ψηφιακού κόσμου για βελτιωμένες εμπειρίες.

Στην XDIGINET είμαστε εξοπλισμένοι με την κατάλληλη τεχνογνωσία για να σας βοηθήσουμε με την υιοθέτηση του νέου τεχνολογικού πλέγματος υπηρεσιών και να σας καθοδηγήσουμε στις ενέργειες που θα σας επιτρέψουν να το εντάξετε στην επιχείρηση σας.